» Even voorstellen
Leuk dat u mijn site bezoekt. Mijn naam is Marcella Mercks. Deze site ben ik begonnen omdat ik vind dat je ook met kleinschalige acties veel kunt bereiken. In 2004 heb ik samen met mijn man een fietstoer door heel Nederland gereden voor het goede doel “ Het Ronald McDonald VU Huis en de Ronald McDonald VU Kinderstad”. Buiten het geld wat hiermee is opgehaald hebben we ook geprobeerd naamsbekendheid voor de Ronald McDonald Huizen te verkrijgen. Dit jaar 2008 wil ik me nogmaals inzetten voor de Ronald McDonald VU Kinderstad en ik hoop dan ook dat er sjaaltjes verkocht kunnen worden. Mocht u een sjaaltje willen kopen laat dat dan weten via een e-mailtje. Wilt u reageren op mijn website laat dan een bericht achter in mijn gastenboek. Bedankt voor uw bezoek aan mijn site!


p.s. Beter een kleine actie dan helemaal geen!

Marcella Mercks

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

DE ACTIE 2008

  • Op dit moment staat de Wollebol-actie in het teken van: De Ronald McDonald VU Kinderstad. De Ronald McDonald VU Kinderstad ligt op de bovenste verdieping van het VU medisch centrum, pal naast de nieuwe kinderkliniek. VU Kinderstad is een plek waar zieke kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontspannen; even vergeten dat ze ziek zijn. Dit bevordert hun herstel. Ronald McDonald VU Kinderstad helpt daarbij en laat kinderen vooral even kind zijn. VU Kinderstad is niet alleen voor zieke kinderen. Ook hun ouders, broertjes en zusjes kunnen er voor enkele uren verblijven.

REACTIES OP DEZE WEBSITE

  • Ik wil je hierbij nogmaals laten weten dat ik je initiatieven op allerlei gebied ontzettend waardeer en ook heel leuk vind. Dat je mensen er op je geheel eigen manier van kan overtuigen dat je ook op kleine schaal dingen zelf kunt ondernemen, dat is goed en dat spreekt ook heel duidelijk uit je website Ik denk dat je een voortdurende inspirator bent voor de mensen uit je omgeving. De meeste mensen hebben gewoon een klein zetje nodig om in actie te komen, laat ze je website lezen en ze zullen ontdekken dat je ook veel zelf kunt doen om onze samenleving wat op te vrolijken en te verbeteren. Daarom petje af en diepe buiging voor je inzet maar vooral je positieve houding!!

WIST U DAT......

  • u zelf ook een actie kunt starten. Bedenk waar je actie voor wilt voeren; ga je dit alleen doen of met meerdere personen; wat ga je voor actie opzetten. Blijf dichtbij iets wat je graag doet of wat je leuk vindt b.v. taarten bakken, x-aantal km fietsen e.d; zorg voor een goede PR (heel belangrijk) rondom je actie en ga er voor. Veel succes! p.s. BEDENK BETER EEN KLEINE ACTIE DAN HELEMAAL GEEN

KALENDER - BIJ DE TIJD

  • Welke dag? datum? en tijd? Oh ja, nu weet ik het weer!

Website statistieken Copyright 2002-2019