Rollonrolloff sjaaltjes
Rollonrolloff sjaaltjes hebben de vorm van een slangensjaal.
Doordat ze met een tricotsteek gebreid zijn heeft dat het effect dat ze zich oprollen. Vooral met de langharige garens geeft dat een leuk effect. Deze sjaaltjes kunnen in een korte of een lange versie gebreid zijn.

De grote Ribbelsjalen zijn gebreid van Hip Hop, een erg zacht garen van Nomotta.

De Nomotta (Xisco) en de Online (Flair) sjaaltjes zijn gemaakt van bandjesgarens en hiervan worden ribbelsjaaltjes gebreid. Deze kunnen als sjaal of riem gedragen worden.

Muts:
Bij de sjaaltjes kan een muts van hetzelfde materiaal gebreid worden. De kosten hiervan liggen tussen de 10,00 en 20,00

Sjaaltjes:
Lana Grossa (Venezia Color), korte versie, 15,00
Lana Grossa (Venezia Color), lange versie, 19,00
Lana Grossa (alle Pep soorten) lange versie, 23,00
Nomotta (Salsa) korte versie, 15,00
Nomotta (Salsa) lange versie, 19,00
Nomotta (Brazilia Color), korte versie, 15,00
Nomotta (Brazilia Color), lange versie, 19,00
Nomotta (Hip Hop), lange versie, 17,50
Nomotta (Xisco), middellange versie, 12,50 (alleen sjaal)
Online (Flair), middellange versie, 15,00 (alleen sjaal)

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

DE ACTIE 2008

  • Op dit moment staat de Wollebol-actie in het teken van: De Ronald McDonald VU Kinderstad. De Ronald McDonald VU Kinderstad ligt op de bovenste verdieping van het VU medisch centrum, pal naast de nieuwe kinderkliniek. VU Kinderstad is een plek waar zieke kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontspannen; even vergeten dat ze ziek zijn. Dit bevordert hun herstel. Ronald McDonald VU Kinderstad helpt daarbij en laat kinderen vooral even kind zijn. VU Kinderstad is niet alleen voor zieke kinderen. Ook hun ouders, broertjes en zusjes kunnen er voor enkele uren verblijven.

REACTIES OP DEZE WEBSITE

  • Ik wil je hierbij nogmaals laten weten dat ik je initiatieven op allerlei gebied ontzettend waardeer en ook heel leuk vind. Dat je mensen er op je geheel eigen manier van kan overtuigen dat je ook op kleine schaal dingen zelf kunt ondernemen, dat is goed en dat spreekt ook heel duidelijk uit je website Ik denk dat je een voortdurende inspirator bent voor de mensen uit je omgeving. De meeste mensen hebben gewoon een klein zetje nodig om in actie te komen, laat ze je website lezen en ze zullen ontdekken dat je ook veel zelf kunt doen om onze samenleving wat op te vrolijken en te verbeteren. Daarom petje af en diepe buiging voor je inzet maar vooral je positieve houding!!

WIST U DAT......

  • u zelf ook een actie kunt starten. Bedenk waar je actie voor wilt voeren; ga je dit alleen doen of met meerdere personen; wat ga je voor actie opzetten. Blijf dichtbij iets wat je graag doet of wat je leuk vindt b.v. taarten bakken, x-aantal km fietsen e.d; zorg voor een goede PR (heel belangrijk) rondom je actie en ga er voor. Veel succes! p.s. BEDENK BETER EEN KLEINE ACTIE DAN HELEMAAL GEEN

KALENDER - BIJ DE TIJD

  • Welke dag? datum? en tijd? Oh ja, nu weet ik het weer!

Website statistieken Copyright 2002-2018